بردن خدمات بهداشتی و درمانی به دل محرومیت

بردن خدمات بهداشتی و درمانی به دل محرومیت
شناسه خبـر : ۱۳۴۴۶۴ سه شنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۲:۲۰

روز دوشنبه بیمارستان صحرایی در بخش سیلاخور شهر چالانچولان با حضور ۳۰ پزشک متخصص، ۱۰ پزشک عمومی، ۱۵ دندان پزشک و تیم‌های دیگر با همکاری بسیج جامعه پزشکی سپاه و دانشگاه علوم پزشکی برپا شد.

موج خبر لرستان‌_، روز دوشنبه به منظور بازدید از بیمارستان صحرایی که با همکاری بسیج جامعه پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی در شهر چالانچولان برگزار شد، راهی شدیم تا از نزدیک شاهد خدمات ارائه شده به مراجعه کنندگان باشیم.

سیل جمعیت حاضر در هنرستان قالیچه چیان شهر چالانچولان که برای خدمات درمانی مراجعه کرده‌بودند، نشان دهنده نیازمندی به خدمات بهداشتی و درمانی در این منطقه بود.

حضور ۳۰ پزشک متخصص، ۱۰ پزشک عمومی، ۱۵ دندانپزشک و عوامل دیگر نشان دهنده توجه ویژه سپاه و دانشگاه علوم پزشکی به مقوله بهداشت و درمان بود.

 

خدمات ارائه شده به جامعه هدف در بیمارستان صحرایی چالانچولان در زیرزمین و سه طبقه هنرستان انجام شد، با وجود شلوغی و ازدحام جمعیت اما پزشکان و پرسنل به طور جهادی خدمات مورد نیاز را به مراجعه کنندگان انجام می‌دادند.

نکته‌ قابل توجه حضور کودکان و نوجوانان برای انجام خدمات بهداشتی و درمانی در بیمارستان صحرایی بود که نشان دهنده توجه بسیج جامعه پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی به سلامت کودکان و نوجوانان بود.

 فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان هم امروز در بیمارستان صحرایی بازدید کرد و از نزدیک در جریان خدمات ارائه شده قرار گرفت.

برپایی نمایشگاه دستاوردهای اقتصاد مقاومتی 

علاوه بر خدمات بهداشت و درمان بسیج و سپاه پذیرایی با چای، شیر محلی، عدسی هم توجهم را به خود جلب کرد، امروز تکریم ارباب رجوع به معنای واقعی کلمه هم از سوی پرسنل دانشگاه علوم پزشکی و هم سپاه مشهود بود.

 

برپایی نمایشگاه دستاوردهای اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی در محوطه هنرستان هم که شامل چندین غرفه صنایع دستی و تولیدات محصولات کشاورزی بود در نوع خود اتفاق خوبی بود.

پذیرایی که توسط بسیج و سپاه در محوطه هنرستان انجام شد هم در جای خود قابل توجه بود، امروز همه شرایط و بستر برای جلوه دیگری از توجه به 

تمرکز سپاه بر اردوهای جهادی 

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان در حاشیه بازدید از بیمارستان صحرایی در گفت‌وگو با رسانه‌ها با بیان اینکه یکی از موضوعاتی که در دستور کار بسیج و سپاه قرار دارد برپایی اردوهای جهادی است، اظهار کرد: ظرف یک ماه گذشته مجموعه بسیج پزشکی سپاه با دانشگاه علوم پزشکی دو بیمارستان صحرایی را بر پا کرده است.

سردار نعمت‌اله باقری گفت: چند هفته پیش بیمارستان صحرایی در تشکن شهرستان چگنی با حضور پزشکان متخصص انجام شد، امروز نیز دومین مرحله اردوی جهادی جامعه پزشکی در شهرستان چالانچولان با بیش از ۳۰۰ نیرو برگزار شد.

هدفمند بودن خدمات درمانی و بهداشتی در بیمارستان صحرایی

وی با اشاره به اینکه اتفاق جالبی که قبل از برپایی بیمارستان صحرایی چالانچولان افتاد غربالگری جامعه هدف در مراکز بهداشت بود، عنوان کرد: در واقع بیماریابی هدفمند انجام شده است و متخصصان با شناخت در بیمارستان صحرایی حضور پیدا کردند.

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان با بیان اینکه خدمات درمانی در بیمارستان صحرایی رایگان است، گفت: بیمارانی که برای انجام خدمات درمانی مراجعه می‌کنند در صورت نیاز به بیمارستان‌ها هدایت می‌شوند.

تاکید بر برپایی بیمارستان صحرایی در مناطق محروم 

سردار باقری گفت: حجم جمعیتی که امروز برای درمان به بیمارستان صحرایی مراجعه کردند نشان دهنده این است که ارائه خدمات در مناطق محروم با توجه به اینکه باید بیشتر مورد توجه قرار بگیرد.

وی تاکید کرد: با توجه به اینکه دسترسی افراد به مراکز بهداشتی و درمانی در مناطق محروم سخت است، بنابراین برپایی بیمارستان صحرایی باید مورد توجه قرار بگیرد.

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع ) لرستان تاکید کرد: این حجم از جمعیت که برای درمان مراجعه کردند یادآور این نکته است که در ارائه خدمت به مناطق محروم حواسمان بیشتر جمع باشد.

به گفته باقری تا قبل از پایان سال هم برپایی بیمارستان صحرایی در نقاط محروم استان خواهیم داشت.

ارائه خدمات درمانی توسط ۳۰۰ نفر

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان هم در حاشیه برپایی بیمارستان صحرایی چالانچولان، گفت: در راستای اهداف بلند دانشگاه علوم پزشکی یعنی بردن خدمات بهداشتی و درمانی به دل مردم امروز ششمین اردوی بهداشتی در قالب بسیج جامعه پزشکی در بخش سیلاخور شهر چالانچولان بر پا شد.

به گفته بهرام دلفان در این اردو ۳۰ پزشک متخصص، ۱۰ عمومی و ۱۵ دندان‌پزشکی و گروه‌های پزشکی حضور داشتند، در مجموع ۳۰۰ نفر خدمات بهداشتی و درمانی را به مراجعه کنندگان ارائه دادند.

وی با بیان اینکه ۳ هزار نفر برای دریافت خدمات درمانی در بیمارستان صحرایی ثبت نام کرده بودند، گفت: اینکه می‌گویم ۳ هزار نفر چون قبل از برپایی بیمارستان غربال‌گری آنها توسط مراکز بهداشتی انجام شده است و بر اساس آن نوع متخصص را انتخاب کردیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان افزود: همه خدمات ارائه شده در بیمارستان صحرایی چالانچولان رایگان است و اگر هم بیماری نیاز به ارجاع به بیمارستان داشته باشد، خدمات مورد نیاز رایگان ارائه می‌شود.

دلفان با اشاره به اینکه شهر چالانچولان با ۲۸ روستا ۱۱ هزار نفر جمعیت دارد، گفت: با توجه به اینکه خیلی از افراد در مناطق محروم و دور افتاده چون به مراکز درمانی دسترسی ندارند، ما برای ارائه خدمات حضور پیدا می‌کنیم.

 

 برپایی بیمارستان صحرایی یک اتفاق خوب است 

 مسوول جامعه پزشکی سپاه لرستان هم با بیان اینکه برپایی بیمارستان صحرایی یک اتفاق خوب بود که با همکاری دانشگاه علوم پزشکی استان برپا شد، گفت: از ابتدای سال تاکنون ششمین بیمارستان صحرایی را برگزار کردیم و به جرات می‌توانم بگویم بیمارستان صحرایی چالانچولان یکی از بهترین بیمارستان‌های صحرایی است که تاکنون در مناطق محروم روستایی و شهری کشور برپا شده است.

مصطفی امیری خدمات ارائه شده در بیمارستان صحرایی را ده هزار نوع خدمت عنوان کرد و گفت: برپایی بیمارستان‌های صحرایی در سطح کشور بی نظیر است، همه استان‌ها ۴ یا ۵ بیمارستان صحرایی داشتند اما در لرستان است ششمین بیمارستانی که بر پا شده است.

وی خاطرنشان کرد: به دنبال این هستیم که با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ماهانه در تمام شهرستان‌های استان بیمارستان صحرایی را داشته باشیم.

مسوول جامعه پزشکی سپاه لرستان تخصص‌های ارائه شده را شامل رشته‌های پایه مانند اطفال، داخلی و جراحی عنوان کرد و گفت: متخصص مغز و اعصاب و سونوگرافی هم در بیمارستان صحرایی به ارائه خدمات می‌پردازند.

به گفته امیری ارائه خدمات درمانی در بیمارستان صحرایی به صورت هدف‌ دار انجام شد، بیماران در صورت نیاز به صورت الکترونیکی به بیمارستان‌ها ارجاع شدند.

چشم انداز خوب بسیج سازندگی در حوزه اشتغال و محرومیت زدایی

مسوول بسیج سازندگی لرستان هم در حاشیه برپایی بیمارستان صحرایی به خبرنگار موج خبر گفت: در حاشیه بیمارستان صحرایی همانطور که می‌بینید نمایشگاه دستاوردهای اقتصاد مقاومتی برگزار شد.

احسان جهان‌بخش بیان کرد: در بسیج سازندگی افراد واجد شرایط را را بعد از شناسایی و تسهیل‌گری به بانک‌ها معرفی می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه بسیج سازندگی در همه عرصه‌ها مشغول خدمت است، گفت: بسیج سازندگی در حوزه اشتغال و محرومیت زدایی چشم انداز خوبی را تعریف کرده است.

 به گفته مسوول بسیج سازندگی لرستان تسهیلات اشتغال‌زایی سال گذشته ۳۵۰ میلیارد تومان بود، امسال هم از محل تبصره ۱۶ و تبصره ۱۸، ۳۲۰ میلیارد تومان برای ۵ هزار نفر ابلاغ شده است.

 پایان پیام/

منبع خبر:فارس

به پیج اینستاگرامی «موج خبر» بپیوندید
instagram.com/moojekhabar.ir