شایعه تا واقعیت سیلی که «من‌و‌تو» در پل‌دختر به راه انداخت/ به هر قیمتی باید ناامید شوید!

شایعه تا واقعیت سیلی که «من‌و‌تو» در پل‌دختر به راه انداخت/ به هر قیمتی باید ناامید شوید!
شناسه خبـر : ۱۱۵۸۰۶ چهارشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۵

روز گذشته شبکه منوتو در راستای پروژه ایجاد یأس و ناامیدی در بین مخاطبان کلیپی از گلایه‌های یک بانوی پلدختری در خصوص عدم رسیدگی و حضور مسوولان در بین سیل زدگان این شهر منتشر کرد که تعجب کاربران را در پی داشت،چراکه در روزهای گذشته شهر پلدختر درگیر سیل نبوده است.

موج خبر_لرستان؛  ایجاد ناامیدی و کم رنگ نشان دادن و از بین بردن تلاش شبانه روزی مسوولان و نهادهای مختلف در خدمت رسانی به جامعه یکی از مهمترین اهداف رسانه‌‌های معاند است.

رسانه‌هایی مانند بی‌بی‌سی، منوتو، صدای آمریکا، اینترنشنال و ... همگی با سرمایه هنگفت دشمنان قسم خورده ملت ایران روزانه صدها عملیات رسانه‌ای علیه کشورمان انجام می‌دهند.

در جریان سیل اخیر در کشور نیز این رسانه‌ها سعی کردند تا تلاش مسوولان را برای خدمت رسانی به مردم زیر سوال برده و همزمان ناامیدی را به ذهن مخاطبان خود تزریق کنند؛ در این پروژه همزمان با حضور مسوولان در بین مردم آن‌هم در ساعات اولیه وقوع سیل، یکدفعه سیلی مجازی به راه می‌افتد تا ضمن زیر سوال بردن حضور مسوولان در مناطق بحران‌زده به منظور مدیریت سریع و صحیح اذهان مردم را از توجه به واقعیت ماجرا دور کند.

نکته جالب در خصوص عملیات‌های رسانه‌ای شبکه‌های ضد انقلاب استفاده از برچسب مردمی بودن در همه گزارش‌ها و تصاویر منتشر شده است.

این رسانه‌ها البته در این مسیر کاملا ماکیاولیتسی عمل می‌کنند و از دست انداختن به هر وسیله‌ای برای رسیدن به اهداف خود دریغ نمی‌کنند.

این رویه به جایی رسیده است که حتی از تصاویر غیر و واقعی و دروغین نیز برای تهیه گزارش استفاده می‌شود.

در آخرین مورد شاهد بودیم که روز گذشته ویدیویی از سوی شبکه منوتو در خصوص وضعیت بد کمک رسانی به مردم سیل زده (در شهر پلدختر) منتشر شد و در آن یک خانم لرستانی از وضعیت موجود به شدت گلایه می‌کرد.

 

انتشار فیلم انتقادی و با برچسب مردمی، از عدم حضور مسوولان در بین سیل زدگان پلدختری در حالی از سوی شبکه منوتو صورت گرفته که در روزهای اخیر اصلا سیلی در شهر پلدختر رخ نداده است.

این فیلم مربوطه مربوط به یکی دو روز پس از وقوع سیل ویرانگر ۱۳۹۸ در شهر پلدختر است که در آن زمان نیز مورد توجه قرار گرفت و از قضا بسیاری از رسانه های داخلی در آن زمان خواستار رسیدگی مسوولان به شرایط پلدختر شدند و در همان مقطع گروه‌های جهادی و مردمی سریعا در کنار سیل زدگان حضور یافته و به کمک آنها شتافتند.

واقعیت این است که شبکه‌های ضد انقلابی مانند منوتو سالهاست که این رویه را در پیش گرفته‌اند در بحران‌ها با ترفندهای مختلف و توجه به فراموشی مخاطبان اقدام به انتشار اخبار اینچنینی و دروغین می‌کنند تا به هدف خود که ایجاد یاس و ناامیدی در بین مردم است دست یابند.

انتهای پیام/

منبع خبر:فارس

به پیج اینستاگرامی «موج خبر» بپیوندید
instagram.com/moojekhabar.ir