حرفه ای ترین کشک بادمجان را در فامیل بپزید

٠
٠

آخرین خبر/ چی لازم دارم:
بادمجون: ۱ کیلوگرم
گوجه فرنگی: ۰.۵ کیلوگرم
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۱ بوته
کشک: ۱ پیمانه
گردو: به مقدار لازم (حدود ۱ پیمانه)
فلفل سیاه، زردچوبه، نعناع خشک و نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
بادمجون ها را بعد شستن، پوست گرفتن و برش دادن، آغشته به نمک می کنیم و برای دو ساعت کنار می گذاریم تا آب بندازه و تلخی آن گرفته شود.
بعد خشک کردن بادمجون ها آنها را‌ داخل روغن مایع سرخ می کنیم.
پیاز ها را نگینی ریز کرده و داخل روغن تفت می دهیم، پس از طلایی شدن، سیر رنده شده، فلفل و زردچوبه را اضافه می کنیم و تفت می دهیم، پوره گوجه فرنگی و بادمجون ها و یک لیوان آب اضافه کرده و در حین پخت غذا، بادمجون ها را له می کنیم، بعد از خشک شدن آب و به روغن افتادن غذا، نعناع داغ، گردو و کشک را اضافه می کنیم و هم می زنیم، پس از ۱۵-۱۰ دقیقه غذای ما آماده هست.
نوش جان